Vi er en slakterforretning med eget pølsemakeri og en 87 år gammel historie. I november flyttet vi fra Fetsund til Lillestrøm og har en fin beliggenhet rett ved togstasjonen.

Vi tilbyr ferske, norske og gjerne lokale slaktervarer, og det aller meste foredler vi og produserer selv. Vi er mange faglærte, med bakgrunn som butikkslaktere, kokker og pølsemaker. Spør oss gjerne om det er noe du lurer på. Det er derfor vi er her!

Fra kjøkkenet kommer det ferdigretter, deilig tilbehør, varmmat og catering. I disse dager er det fullt fokus på grillmat, men vi har mange sommer-retter som passer uansett vær.

Vi er en familiebedrift uten kjede-tilknyting og vi gleder oss over alle som besøker oss og gjør en handel. Matinteressen i Norge er formidabel, og interessen for vårt fag øker. Så selv om slakterbutikkene er blitt færre de senere år så ser vi nå en endring i trenden og håper også du vil prøve ut forskjellen med å handle i en butikk med personlig service, et fantastisk sortiment produsert hos oss og lokalt.

Vi ønsker deg velkommen til Kanalveien 8 i Lillestrøm, på sydsiden av togstasjonen. Parkering finner du i bygget, i 3 nabobygg, ute på gaten og ved NSB sin pendlerparkering. Skal du kombinere handelen har vi Rema 1000 som nærmeste nabo, og Kiwi litt lenger bort. Rett over gaten finner du Garcon express og på andre siden fullt bakeriutsalg av varer bakt på stedet.

Godt måltid!

 

2 kommentarer om “Velkommen til Rosenberg i Lillestrøm

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s