Alle hjerter gleder seg til vi skal åpne i Lillestrøm, men mange hoder bekymrer seg for parkeringen. Da kan vi berolige de bekymrede!

I Portalen vil det være kundeparkering på bakkeplan inni bygget. Hvis du ønsker å kombinere besøket hos oss med dagligvareinnkjøp, ligger vi nær både Kiwi og Rema 1000, som begge er tilknyttet parkeringshus. Rema 1000 har mange parkeringsplasser i kjelleren, med innkjøring vis-a-vis vår i Kanalveien. Kiwi med tilknyttet parkering ligger i Stillverksveien, inntil jernbanelinja. Du finner også parkering i Dampsagveien bak Sats og i Tærudgården. Og hvis du har bestilt varene på forhånd slik at de står klare til deg, kan du kanskje tilogmed finne plass på kortidsplassene ved togstasjonen.

Er du en av de mange togpendlerne, kan vi foreslå at du hopper av toget i Lillestrøm, og tar neste rushtidstog hjem etter å ha handlet hos oss.

I julestria må det selvfølgelig beregnes noe lengre kø og dermed mer tidsbruk. Men da vil vi også gjøre det mulig for deg å følge med på køen via mobilen, slik at du kan gå og handle i området, eller sette deg på Garcôn med god mat og drikke etter at du har trukket kølapp!

Portalen parkering

Her ser du innkjøringen til parkeringen vår:

Parkeringsplasser til våre kunder:

En kommentar om “Pølsene er gode, men får vi parkert..?

  1. Vi gleder oss skal nok gå greit, Så lenge en kan gå, går det helt fint. Ikke store avstander i Lillestrøm da.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s