Det var med tungt hjerte vi stengte dørene i Fetsund ved nyttår. Men som ordtaket sier; når en dør lukkes, åpnes en annen. Varebeholdningen ble solgt unna i et heidundranes romjulssalg, og alt utstyr ble satt på lager i påvente av en spennende fortsettelse. Vi hadde lett lenge etter passende lokale å flytte til, men vi hadde med oss et kriterium som gjorde at mange utleiere vegret seg for å ta oss inn. Vi var nemlig fast bestemt på at hvis vi nå først måtte starte på nytt, skulle vi ha med oss det vi har savnet i 10 år; eget pølsemakeri.

Det perfekte lokalet dukket opp til slutt; Obos skulle bygge prosjektet Portalen på sydsiden av Lillestrøm stasjon. Her har vi blitt tatt imot med entusiasme av en utbygger som kunne tilrettelegge lokalene for oss. Etter mange runder med ventilasjonsfirmaet, røykovnleverandøren og ingeniøren ble det konkludert med at det går an å ha røykovn i 1.etg på en boligblokk, og vi kunne gå videre i forhandlingene.

Når vi nå har passert påske, begynner veggene å komme opp rundt lokalene våre, og røykovnen er bestilt. I tiden fremover vil vi gjennomgå menyer, finpusse på sortimentet og ansette en pølsemaker.

Vi venter fremdeles på endelig dato fra entreprenør, men det ligger an til å bli i løpet av oktober. I mellomtiden er det mulig å få kjøpt pølsene våre på Coop Extra Fetsund, Joker Gan og Coop Extra Sørumsand.

Følg med oss her på hjemmesiden eller på Facebook for oppdateringer og inspirasjon.

En kommentar om “På flyttefot

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s